Breitling replica lanceert nieuwe series in Nassau

Breitling replica lanceert nieuwe series in Nassau

Breitling replica lanceert nieuwe series in Nassau

Luxe horlogemaker Breitling replica heeft zijn naam gemaakt door het maken van gedenkwaardige uurwerken voor vliegers en auto-racers, zodat het merk geen onbekende is voor wereldreizen. Onlangs heeft het Zwitserse label een claim op de Caribische markt gezet door een VIP-evenement in Nassau te organiseren om te laten zien wat de nieuwste collectie is voor de Bahama’s.

De Breitling replica Boutique op Bay Street was het toneel voor de onthulling van de Runway 2015-collectie, waarbij het thema werd uitgevoerd door modellen die de nieuwe horloges lieten zien voor de alleen-uitnodigende menigte.

Hoewel de Bahama’s een kleine markt zijn in vergelijking met de VS of China, markeert de boetiek Nassau een belangrijke stap voor het merk Breitling replica. Mauricio Diaz, vice-president van Breitling replica Caribbean, legde uit waarom dit evenement op deze locatie werd gehouden. “De Bahama’s, hoewel klein in populatie ten opzichte van veel van onze markten, hebben een ongelooflijk geavanceerde en veeleisende bevolking die goed vakmanschap en echte kwaliteit waardeert.

“Als een van de 44 Breitling replica-boetieks over de hele wereld, en de eerste in het Caribisch gebied, staat de boetiek van Nassau altijd centraal in alle nieuwe productintroducties van de jaarlijkse Basel-show in maart in Zwitserland. We zijn zo enthousiast om de nieuwe Runway 2015-collectie te delen met de Bahama’s en de wereld. ”

Een van de nieuwe Breitling-horloges die hun debuut maakten op Baselworld 2015 was de Bentley GMT Light Body B04 Midnight Carbon, een andere eerbetoon aan fijne auto’s van het merk en een prachtig staaltje vakmanschap. Onder het Bentley-logo op de wijzerplaat bevindt zich een Manufacture Breitling replica Calibre B04 met een dubbele tijdweergave.

Gezien de onrust in de luxe markt als gevolg van de replica horloges veranderende status van de frank en de deflatie in de verkoop aan China, laat Breitling replica zijn marketingwijsheid zien door naar nieuwe gebieden zoals de Bahama’s te verhuizen. Immers, luxe en mode zijn over de hele wereld geliefd.

admin