Drive de Cartier replica Collection voegt Moon Phase en Extra Flat-modellen toe

Drive de Cartier replica Collection voegt Moon Phase en Extra Flat-modellen toe

Drive de Cartier replica Collection voegt Moon Phase en Extra Flat-modellen toe

Het is nu een jaar geleden dat Cartier replica zijn Drive de Cartier replica-collectie aankondigde en nu maakte de premium horlogemaker van de gelegenheid gebruik om maanfase- en extra vlakke modellen toe te voegen aan deze lijn. Beide modellen werden gepresenteerd tijdens het SIHH 2017-evenement dat momenteel in Genève wordt gehouden.
Drive de Cartier replica Extra Flat

Het Extra Flat-model in deze collectie is dunner dan 7 mm dik, precies 6,6 mm. Per Cartier replica heeft het bedrijf de dikte met bijna 40 procent verlaagd ten opzichte van de originele modellen. Voor deze slanke machine is de Calibre 430 MC, een handmatige opwind-in-house beweging. Dit slanke slanke model is verkrijgbaar in twee versies van roségouden en witgouden koffers die 39 x 39 mm meten. De witgouden versie is gelimiteerd tot 200 stuks op basis van wie het eerst komt, het eerst is gekoppeld aan een prijskaartje van $ 16,700. er is geen dergelijke precieze limiet voor het rosegouden model en kan worden gekocht voor een prijs van $ 15,600.

Dit slanke slanke model is verkrijgbaar in twee versies van roségouden en witgouden koffers die 39 x 39 mm meten. De witgouden versie is gelimiteerd tot 200 stuks op basis van wie het eerst komt, het eerst is gekoppeld aan een prijskaartje van $ 16,700. er is geen dergelijke precieze limiet voor het rosegouden model en kan worden gekocht voor een prijs van $ 15,600.
Drive de Cartier replica-maanstanden

Deze Moon Phase-modellen van Cartier replica zijn een elegant apparaat en hebben het maanfase-display op de 6′-positie. Dit is een “astronomische” indicator zoals beschreven door het bedrijf en vereist om de 125 jaar een correctie van één dag.

De Moon Phase-modellen worden aangedreven door een automatische fabricagebeweging 1904-LU MC met een reservecapaciteit van 48 uur. De behuizing van deze modelmaat is uitgevoerd in staal en rosé goud en heeft een afmeting van 40 x 41 mm. De stalen versie kost $ 2.600, terwijl de rosegouden replica horloges versie wordt geleverd met een prijskaartje van $ 7.600.

admin