James Bond Rolex Submariner replica gaat naar veiling

James Bond Rolex Submariner replica gaat naar veiling

James Bond Rolex Submariner replica gaat naar veiling

Al meer dan 50 jaar is een van de beste redenen om James Bond-films te bekijken de gadgets geweest. Niemand heeft ooit beter speelgoed gehad dan Agent 007 en dat omvat zijn keuze van replica horloges. Nu staat een van de meer gedenkwaardige uurwerken op het veilingsblok.

Een Rolex-replica horloge is altijd een handig item om op je pols te hebben, maar in de film “Live and Let Die” uit 1973 was het de Submariner 5513 van James Bond die zijn leven redde. Het uurwerk was uitgerust met een kleine zoemer die verdubbelde als de ring, waardoor de geheime agent door polsboeien kon snijden om zijn ontsnapping te maken aan een kwaadaardige superschurk.

Hetzelfde horloge gedragen door Roger Moore in de film zal te zien zijn op een aanstaande veiling van mooie replica horloges bij Phillips in Genève. Terwijl Rolex het horloge voor de film aanpaste, is de Submariner die het blok op gaat een klassieker uit 1972 met het kenmerk getande omlijsting en gedurfde wijzerplaat. De acteur ondertekende “Roger Moore 007” op de achterkant met een zwarte stift en bevatte filmstills met Bond het horloge.

Dit horloge is vooral interessant omdat het de laatste Rolex replica is die de held in een Bond-film draagt. Sean Connery droeg een Rolex in de eerste Bond-film, 1962’s “Dr. Nee “en meer stukken van het merk verschenen in” Goldfinger “en” On Her Majesty’s Secret Service. “Na” Live and Let Die “schakelde de iconische superspy over op replica horloges van replica Omega en TAG Heuer.

Als je verlangt naar deze replica Rolex Submariner 5513, wees dan bereid om veel geld mee te nemen naar de veiling. Als je dit historische uurwerk aan je verzameling toevoegt, heb je ongeveer $ 150.000 tot $ 250.000 verloren, maar het is de perfecte aanwinst voor de Bond-fan die alles heeft.

admin