Nu wordt Breitling replica binnenkort de nieuwste maker van traditionele

Nu wordt Breitling replica binnenkort de nieuwste maker van traditionele

Nu wordt Breitling replica binnenkort de nieuwste maker van traditionele

Zwitserse horloges replica makers zijn misschien begonnen met het ontslag van het idee van smartwatches maar één voor één, sommigen besluiten dat als je ze niet kunt likken, hen kunt volgen. Nu wordt Breitling replica binnenkort de nieuwste maker van traditionele luxe uurwerken om zijn eigen draagbare apparaat op de markt te brengen.

Op de 2015 World Watchshow 2015 in maart, presenteerde Breitling een prototype genaamd de B55 Connect. Dit horloge was de basis voor de Exospace smartwatch, die op 16 december in New York City wordt gelanceerd. Deze timing betekent dat het nieuwe verbonden apparaat niet op tijd in de winkels zal zijn voor het kerstseizoen van 2015, maar naar verwachting op de meeste markten snel na de eerste van het jaar beschikbaar zal zijn.

Omdat het merk Breitling replica vooral bekend staat om het ontwerpen van horloges voor vliegeniers, is het niet verwonderlijk dat de Exospace wordt geleverd met verschillende chronograaf- en multitijdzonefuncties. Deze kunnen worden geprogrammeerd vanaf een smartphone met behulp van Bluetooth. Volgens de vice-president van het merk, Jean-Paul Girardin, zal de Exospace slechts de eerste zijn van een reeks verbonden producten die afkomstig zijn van Breitling, met toekomstige modellen om functies zoals GPS-navigatie, gyroscopen en sensoren voor druk en versnelling op te nemen.

Terwijl sommigen in de Zwitserse horloge-industrie de komst van de smartwatch beschouwen als een bedreiging voor hun bedrijf, ziet Girardin de nieuwe categorie als een unieke kans. “Al dit gepraat over smartwatches is zeer positief voor de industrie. Het zal jonge mensen in het bijzonder herinneren aan het potentieel voor polshorloges en het bewustzijn in het algemeen verhogen, “verklaarde hij. “We hebben nog nooit eerder over horloges gesproken.”

Hoeveel kost de Exospace? Breitling heeft geen officiële catalogusprijs bekendgemaakt, maar het apparaat zal naar verwachting ongeveer $ 1.015 verkopen.

admin