Rolex Daytona replica horloges aangekondigd in gouden en keramische opties met Oysterflex-armband

Rolex Daytona replica horloges aangekondigd in gouden en keramische opties met Oysterflex-armband

Rolex Daytona replica horloges aangekondigd in gouden en keramische opties met Oysterflex-armband

Rolex replica horloges kondigde vorig jaar zijn beroemde Daytona-collectiehorloges aan tijdens de Baselworld-aankondiging, en nu maakt deze gerenommeerde horlogemaker nog een aantal toevoegingen aan het Daytona-assortiment.

Dit jaar heeft het bedrijf een aantal edele metalen geïntroduceerd in de Daytona-collectie, met onder meer de modellen White, Yellow en Rose Gold, die allemaal de Black Cerachrom-monturen bevatten. Al deze onlangs geïntroduceerde modellen worden geleverd met de rubberen Oysterflex-armband.

Rolex replica horloges introduceerde de Oysterflex-armband voor het eerst in 2017 met zijn replica horloges Rolex Yacht-Master. De Oysterflex-armband is zo uniek dat het rubberen bandje het horloge een zeer sportieve uitstraling geeft, naast de kracht en robuustheid van de metalen armband. Het merk is zeer duurzaam omdat het een metalen elastisch blad bevat dat is bekleed met de laag hoogwaardig zwart elastomeer, ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden.

Het sluiten of bevestigen van de riem gebeurt met de Oysterflex-veiligheidssluiting die is gemaakt van hetzelfde metaal als de behuizing om te voorkomen dat de klep per ongeluk opengaat. Rolex heeft ook een eigen gepatenteerd EasyLink snel uitbreidingssysteem ingebouwd waarmee u de lengte van de armband met ongeveer 5 mm kunt verlengen.

Terwijl we het hebben over de 2018 replica horloges Rolex Daytona-collectie, hebben alle drie de modellen het zelfoprollende kaliber 4130, dat nu is geüpgraded om een ​​nauwkeurigheid van +/- 2 seconden te krijgen.

De wijzerplaten van alle drie de modellen krijgen een sunray-afwerking met contrasterende zwarte subdials. Het geelgouden model heeft een champagnekleurige wijzerplaat, terwijl het witgekleurde model een grijze wijzerplaat heeft en het Everose-model een Everose-wijzerplaat heeft. Het model Everose en Whitegold kost 11.150 euro, terwijl het Yellow Gold-model 25.000 euro kost.

admin