Rolex replica horloges verlengt de garantie tot vijf jaar

Rolex replica horloges verlengt de garantie tot vijf jaar

Rolex replica horloges verlengt de garantie tot vijf jaar

Als je duizenden dollars uitgeeft aan een luxe replica horloges, verwacht je dat het jarenlang vlekkeloos werkt, maar dat gebeurt niet altijd. Dat is de reden waarom de kwaliteit van de dienstverlening door horlogemakers een deal breaker kan zijn wanneer het tijd is om een ​​uurwerk te kiezen. Rolex heeft zojuist een poging gedaan om toekomstige klanten na te streven met een langere garantie.

Rolex verhoogt de garantie en service die wordt aangeboden op nieuwe replica horloges die zijn gekocht op of na 1 juli 2015 tot 5 jaar. Naast de garantie van vijf jaar biedt Rolex ook een nieuwe “service-intervalaanbeveling”, die wordt verlengd van drie jaar tot tien jaar.

Dit toont aan dat Rolex replica vertrouwen heeft in hun producten en bereid is om ze te ondersteunen. Zullen concurrenten overeenkomen met deze aanbiedingen? Waarschijnlijk, omdat een luxe Zwitsers horloge jaren zonder onderhoud kan gaan als het met liefde wordt behandeld. Omdat een Rolex-bezitter weet dat het ophalen van zijn replica horloges voor reparaties kan leiden tot een rage die vergelijkbaar is met die van Mercedes-Benz, zou dit kopers meer gemoedsrust kunnen geven bij hun royale aankoop.

Motorola Slashes Prijs van Moto 360

Als je in de verleiding bent gekomen om een ​​replica horloges uit te proberen, maar je hebt terughoudend om veel geld te betalen, heeft Motorola een deal voor je. De prijs van de Moto 360 is verlaagd met $ 100 tot slechts $ 149,99. Het probleem is dat deze smartwatch waarschijnlijk het model van vorig jaar zal worden.

Dat is minder dan de helft van de prijs van het instapmodel Apple replica horloges, waardoor dit nu een van de beste deals voor een smartwatch is. Het gerucht doet de ronde dat er een nieuw model komt, maar op dit moment is de Moto 360 beschikbaar voor $ 150 bij Motorola, Google en Amazon. De metalen band kost $ 50 extra.

admin